WELKE MEERWAARDE?

3 kernwaarden drijven steeds boven die allen teruggaan op het gedachtengoed van de
terroir van de olijf:

  • Kwaliteit, 100% natuurlijk, artisanale productie
  • Lokale teelt, oogst en productie, alles in eigen handen (100% regionaal, bij blends voor de keuken 100% puur Italiaans)
  • Een uitgelezen selectie van monocultivars en regionale blends
  • Mooie vormgeving van flessen, zowel voor eigen keukengebruik als voor geschenkideeën

Voor horeca hebben wij een onderscheiden aanbod voor de keuken en het restaurant.

In de keuken extravergine olijfolie in grotere volumes, in diverse smaakprofielen beschikbaar, perfect geschikt voor gezonde keukencreaties.

Aan tafel suggereer ik het gebruik van flessen om de klanten te verwelkomen met vers uitgeschonken geurige olijfolie. Passend aan jouw keuken doe ik enkele voorstellen, worden deze uiteraard geproefd, en vervolgens een finale selectie gemaakt.

Indien je eigen olijfoliekarafjes wil gebruiken, kan uiteraard grotere volumes geleverd worden.

Geïnteresseerd in deze producten voor jouw restaurant?

Contacteer mij via mail, Whatsapp of gsm. Of boek onmiddellijk een telefonisch contactmoment!